Man kan forestille sig mange ting udfra dette billede. Det sætter en undren igang - hvad sker der? Hvad er der lige sket? Hvor er vi henne? Fortællingerne kan være mange, alt fra madens ringeudseende, at føle sig ved siden af hudfarvemæssigt, at være gået forkert, materialisme, at opleve kulturelle forskelle mm.
Min fortælling omkring dette billede, er måske en anden en den du muligvis umiddelbart selv havde tænkt dig frem til. Ikke desto mindre gør det ikke din version mindre rigtig, kun lidt.

Historien bag:
Vi befinder os på "the Black American history museum", I deres kafeteria. Jeg sidder og fører en samtale med mine veninder, som jeg rejser med. Min ene veninde (på billedet) udbryder efter et lille stykke tid højlydt: "FUCK!! Hvor fedt!". Hvilket vi som de åndsvage uforstående skandinavere vi nu engang er, ikke opfatter som værende disrespektfuld eller forkert på den. En opfattelse vi tydeligvis ikke har tilfælles med de omkringsiddende Amerikanere, som alle kigger forfærdet på os. Min veninde skutter sig undskyldende, og gemmer herefter sin mund bag sin Iphone. Et øjeblik af undskyldenhed og flovhed som bliver fanget af kameralinsen.