Looking forward to my stay in Paris


Blouse/Sweater from T by Alexander Wang | Skirt from Qed London |  Scarf unknown | Earrings from Ghita ring 

I morgen rejser jeg afsted til den dejlige modefikseret by Paris med min familie. I paris skal der selvfølgelig shoppes lidt, så min garderobe får en mindre opdatering fra sommer til efterår/vinter.  Derudover er Paris også en fed lokation at tage et par modebilleder.
 Det er første gang jeg skal til Paris, jeg er ret spændt på at opleve byen. Dog må jeg indrømme at jeg lidt nervøs for selve flyveturen derhen, da jeg har en smule flyskræk. Men jeg prøver så godt jeg kan, at fokusere på hvordan det er når man er landet. 
Desuden har jeg udvalgt mig dette lækre komfortable outfit til flyveturen. Da jeg synes det hjælper lidt på flyskrækken, at være behageligt påklædt.

English:
Tomorrow I leave for the lovely well known fashion town Paris with my family. In Paris I  of course must shop a little so my wardrobe gets a minor fall/winter update. It is the first time I go to Paris, so I'm pretty excited to see the the city. However, I must admit that I am a little nervous about the flight there to, because I have (a little) fear of flying. But I trying as best I can, to focus on how it is when I have landed.
Also, I have chosen this comfortable outfit for the flight. I think it helps, a little on my fear of flying, to be comfortable dressed.

5 comments:

 1. Love that scarf!
  http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/10/beautiful-golden-and-crystal-statement.html

  ReplyDelete
 2. you look great! xx Lita
  http://www.fancy-notebook.com

  ReplyDelete
 3. Waow, stor ros til hvordan du formår at få den mørkerøde og -blå farve til at gå igen igennem hele dit outfit! På trods af at det er relativt mørke farver er det helt friskt, og jeg bliver helt glad af at se på det :D
  Knus
  Sofia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nårhh - Tusind tak det er virkelig pænt af dig at skrive! :)

   Delete
 4. I love Pairs, fashion city. I love shopping in Pair

  xx

  http://www.missydressesau.com

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.