Get to know me better | Paris trip

Scarf from Cartier  | Dress from Fenn Wright Manson Bag from Dolce & gabbana 

Ovenstående billeder er fra mit ophold i paris.
 Kjolen og frakken er købt i London for nogle år tilbage. Tørklædet er en gave fra min skønne bedstemor. Tasken købte jeg i sommers, da jeg gik lidt taskeamok og købte nogle stykker, og har været brugt flittigt.

Men nok om outfittet, nu er det vel ved at være på tide, at i læsere lærte mig bedre at kende (da det er blevet efterspurgt nogle gange efterhånden).
I øjeblikket går jeg i 9.klasse, hvad jeg skal efter folkeskolen er endnu ikke på plads. Det eneste jeg ved er, at jeg gerne vil arbejde med design som voksen. Hvordan jeg kommer der til, er en anelse uklart.
Jeg går og overvejer at tage en 10.klasse (eller et efterskoleophold) her til næste år når jeg har afsluttede 9. klasse. Grunden er, at jeg synes jeg godt kunne bruge, så at sige, en pause, hvor jeg kan fokusere lidt på mine fritidsinteresser - sejllads, mode og bloggen, og samtidig blive lidt mere moden.
Derefter skal jeg tage en gymnasial ungdomsuddannelse, da designskolerne, stik modsat af hvad folk tror, faktisk er en videregående uddannelse.

Jeg ville derudover gerne dele nogle af mine i øjeblikket yndlings sange. Min musiksmag betragter jeg selv som rimelig bred, dog er der tre genre jeg hælder mest til - Jazz, Indiepop og poprock.


English:
The pictures above are from my stay in Paris.
The dress and coat did I bought in London a few years back. The scarf was a gift from my lovely grandmother. The bag was bought this summer when I went in a gotta-buy-bags mood.

But enough about the outfit, now it's finally time to get to know me a little bit better. And I thought a great place to start would be with my music taste. I picked some of my favorite songs at the moment.

Conor Maynard: Royality
Charli XCX: Need Ur Luv
Ray Charles: Hit the Road Jack 
Avril Lavigne: Give You What You Like
Lorde: Love club | Yellow Flicker Beat
Taylor Swift: Wonderland |  Wildest Dream | Blanc Space
The Vamps: Cheater 

11 comments:

 1. absolutely stunning photos!! xx Lita
  http://www.fancy-notebook.com

  ReplyDelete
 2. Lovely. Nice photo and outfit. Mrsinlondon.co.uk

  ReplyDelete
 3. Beautiful photos. Have a great weekend

  kisses Adela Acanski

  ReplyDelete
 4. Lovely pictures!

  http://shecouldbeajoanofarc.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 5. Such lovely photos! I am so jealous that I have never been to Paris before! Looks like you had an amazing time!
  Xoxo
  Annie
  http://www.somethingswellblog.com

  ReplyDelete
 6. Such great shots! I am loving the dress that you are wearing and I like how you added slip ons for a more casual look. That shot of the Eiffel Tower is so beautiful I hope I can visit in the near future. Great post!
  http://www.musebymalu.com

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.