Autumn in Paris

T-shirt from Karl Lagerfeld | Turtleneck tank-top  from Pieces | Jeans from Tommy Hilfiger | Jacket from G-star 

Da jeg var i Paris i efterårsferien kunne det ikke undgås at jeg selvfølgelig skulle besøge en af mine absolutte yndlings designere Karl Lagerfelds forretning, hvor jeg forelskede mig i denne lækre T-shirt. Jeg fandt også et julegave ønske, som består af en T-shirt med en kat på. Som nogle af jer måske ved, er jeg stor katte fan, og har selv to søde kattebasser. 
Et andet køb jeg gjorde mig i Paris var en fin neutral farvede læbestift fra Chanel, som jeg allerede har brugt flittigt. 

Desuden ville jeg dele min Instagram med jer. Jeg har fornyeligt endelig fået taget mig sammen til at oprette en instagram - @ZiffLeonora

Så ville jeg også lige benytte lejligheden til at minde jer om at i stadig kan nå at få 15% rabat på Daniel Wellington ure from til den 31 oktober ved at bruge kampagnekoden VONSNEF.

English:
When I was in Paris on holiday I of course had to visit one of my absolute favorite designers Karl Lagerfeld store, where I felled completely in love with this fine T-shirt (I know its not the season of t-shirts but still..). I also found a great Christmas wish, which contains a T-shirt with a picture of a cat with Lagerfeld sunglasses. As some of you may know I am a big fan of cats and I even got two cats myself.
Another bought I made me in Paris was a nice neutral color lipstick from Chanel, as I already have used a lot.
 
Also I would like to share my Instagram account with you. Thats right! I recently finally got pulled myself together to create an instagram -@ZiffLeonora

 I would also like two take this opportunity to remind you of that you still can get15% discount on Daniel Wellington watches from to Oct. 31 Using promotion code VONSNEF.


2 comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.