Sail competition | Today's outfit

Jacket from G-star | Turtleneck and shorts from Pieces | Sweater from Oleana | Bag from Prada

I sidste weekend var jeg til DM i den jolle-klasse jeg sejler, hvilket resulteret i en rigtig fin placering på 10. pladsen samlet (Altså hvor både piger og drenge tælles med) og kønsopdelt en flot første plads - Men da der kun giveS medaljer efter den samlede placering, er det dog kun en uofficiel titel som Danmarks mester. Det kom dog som en positiv overraskelse, da min makker og jeg (Vi sejler 2 pers. jolle) havde satsede på ikke at blive nummer sjok, da jeg kun har sejlet 2 pers. jolle i nu næsten 2 måneder (Da jeg skiftede jolle i sommers). Hvis jeg kan finde nogle gode billeder fra stævnet skal jeg selvfølgelig nok dele dem.
Når, men det er i hvert flad grunden til, at det ikke blev til så meget bloggin i weekenden. 
 


English:
Last weekend I was at in the dinghy class I sail - which resulted in a really 10th place overall (meaning where both girls and boys counted) and by gender a fine first place - Sadly you only medal after the overall ranking. So it is only an unofficial title as Denmark's champion. This, however,came as a positive surprise. If I can find some good pictures from the competition I will of course share them with you.

4 comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.