Necklace | Where can you follow me?

Tænkte at jeg ville vise jer et af mine seneste køb, som er denne lækre taske fra Gucci. Den har en dejlig fin lille størrelse, og er derfor perfekt til shoppingture, da man kan have diverse praktiske ting i den, uden ens skulder går af led. :P

Billederne er taget i sommers da jeg var i sommerhus, og det endnu var varmt nok til at sidde ude på terrassen, med en kold lemon-drik og læse magasiner. Jeg er en ret kuldskær person, så for mit vedkommende er det desværre nok slut med at gå med t-shirts for denne sæson og tid til at finde efterårs garderoben frem. 

I dette indlæg, vil jeg desuden også benytte lejligheden til at svare på et ofte stillede spørgsmål.  
Hvor kan man følge mig?
 Du kan følge mig på:
 Bloglovin - hvor jeg desuden er ret tæt på at runde de 1,9k følgere, så hvis du ikke allerede følger mig, ville det betyde en del hvis du begyndte. 


Tak til Happiness boutique for at sende mig dette flotte, håndlavet halskæde.

English:
I thought I'd show you one of my latest buys which is this beautiful bag from Gucci. It has a nice little size and is therefore perfect for shopping trips.

The photos were taken this summer when I was in the cottage and the weather still was warm enough to sit outside on the terrace with a refreshing lemon-drink and read magazines. For me it's probably the time for the end of going with t-shirts this season and time to find the autumn wardrobe - bummer.

I will also take this opportunity to answer a frequently asked question.
Where can you follow me? You can follow me on: 
Bloglovin - where I also are pretty close to round the 1,9k followers, so if you don't already follow me, it would mean the a lot to me if you started.
Google+
Twitter

Thanks to Happiness boutique for sending me this beautiful, hand-made necklace.

http://www.happinessboutique.com/en/

6 comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.