In the streets of copenhagen

What I'm wearing: Jeans from Global funk T-shirt from Stella McCartney Scarf from Cartier Bag from Adax 

Weekenden har forløbet stille og roligt. I går var jeg til bryllup, hvilket var super hyggeligt. Jeg blev der tilgengæld ikke så længe, eftersom jeg har været lidt halv-sløj her på det seneste, så da jeg kom besluttede jeg mig for at bruge en times tid på ordens-sortere mit klædeskab - hvilket resulteret i et lidt mere velorganiseret klædeskab. Jeg har også nogle planer om at få lidt udsorteret i mit klædeskab, da der er en del tøj som jeg aldrig bruger. 
I dag har jeg været ude at heppe på nogle af de friske Halv-maratons løbere, hvorefter jeg fik taget nogle fine outfits billeder på gaderne i københavn, nu har jeg bare planer om at se lidt netflix og få læst nogle lektier. :P

English:
Yesterday I was to a wedding, which was so nice and cozy. I was there perhaps not so long since I've haven't been feeling so well lately. When I came home I decided to spend an hour or two on getting my wardrobe under control - which resulted in a slightly more organized wardrobe. I also have some plans to get rid of some of my clothing since there are a lot of clothes in my wardrobe as I never use.
Today I have been out cheering on some of the fresh half-marathons runners here in Copenhagen. After which I took some nice outfits pictures in the streets of copenhagen. The only plans I have now is to watch a bit of Netflix and do some homework. : P

8 comments:

 1. Perfect urban look!
  xx

  http://www.mybeautrip.com

  ReplyDelete
 2. So cool!! Amazing style!!

  www.fashionizein.com

  ReplyDelete
 3. Your outfit is so cute!

  http://snapsnpixels.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Super cool photos, I love your overalls!
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete

 5. I am so in love with this outfit! It's so well put together. these pictures are so beautiful!
  would you like to follow each other on gfc? If you follow me,
  I will follow you back after it.
  www.tomntins.com

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.