What do I do in my freetime?

 Dress from Rosebud, sandals from camper,
Thanks to Shein for sending me the jacket

Jeg tænkte at det var på tide for jer, at lære mig lidt bedre at kende, og vide hvad jeg laver i min fritid - når jeg ikke blogger.

Min far og jeg besluttede os for at tage et lille smut til den svenske Ø Hven (Som ligger i øresund) og spise lidt frokost og tage nogle outfit billeder.
Vi havde haft efterladt vores båd på øen for et par dage siden, da det blæste for meget til at vi ville kunne sejle den hjem.
 Dagen startede tidligt da vi skulle nå en færge til Hven kl. 9:15 - Men så er det meget rart, at min far og jeg begge er morgenmennesker. :P
Vi ankom til Hven ved 11 tiden, og besluttede os for at spise noget frokost hvorefter vi gik en lille tur for at tage nogle outfit-billeder og vendte derefter næsen hjemad i vores dejlige båd.

Som en del af jer måske har bemærkede er en del af mine outfit-billeder blevet taget i havnemiljøer, grunden er at jeg sejler en del - jeg har endda min egen jolle (En zoom8 -  ikke en optimistjolle, ærligt så bliver jeg ret fornærmet, når folk tror jeg sejler i en optimistjolle), som jeg benytter en del. Jeg bor desuden relativt tæt på vandet, hvilket er meget lækkert, når man sejler så meget som jeg gør.

Det har jeg på:
Websiden Shein sendte mig denne jakke til anmeldelse - den passer til en del af det tøj jeg ejer, hvilket nu er meget lækkert. Kvaliteten minder meget om H&Ms, det fungere, men kvaliteten kunne være bedre. Hjemmesiden er fin, og misforstå mig nu ikke jeg er glad for både cardiganen og jacken de sendte - jeg foretrækker nu cardigan, som jeg vil vise jeg er på et andet tidspunkt, den er af bedre kvalitet. :)

Kjolen er købt i en svensk forretning en af de mange gange jeg har været i Sverige for at besøge min morfars sommerhus.

English:
 
I think it is time for you to get to know me a little better - what I do in my freetime - when I'm not blogging.
 
My father and I decided to take a little trip to the Swedish island of Ven (Which is located in the Sound - Øresund) to eat some lunch and take some outfit pictures.
We had left our boat on the island a few days ago because it was too windy, so we wouldn't be able to sail it home. The day started early, we took the ferry to Ven am. 9:15 - Luckily my father and I both are morning people. : P
We arrived at Ven at ca. 11am, and decided to eat some lunch. After lunch we then went for a walk to take some outfit pictures after we have taken the pictures we then turned head home in our lovely boat.

As some of you may have noticed is a great part of my outfit pictures taken in the harbors, the reason is that I sail a lot - I even got my own dinghy (A Zoom8 - not an optimist, honestly I get quite offended when people think I sail in a optimist) as I use a lot. I live also relatively close to the water, which is very nice when you are sailing as much as I do.

What I wear:
The website Shein sent me this jacket for
review - The jacket fits to the most of what I have of clothes - However the quality is very similar to H & M, it works but the quality could be improved. The website is fine, and do not misunderstand me, I'm glad fot both the cardigan and jacket they sent me - I prefer the cardigan, which I will show you another time, the cardigang is of better quality.
They have a lot of clothes that I like - to a reasonable price.
 
The dress was purchased in Sweden one of the many times I have been in the country to visit my grandfather.

sponsored


2 comments:

  1. Great look my Dear ! I really like your style !
    http://kasjaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Great post and I love your outfit!

    http://sarawritesadiary.blogspot.com/

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.