ADAX BAG | CFW

Bag from Adax

Jeg har længe ønsket mig en ordenlig taske der var stor nok til lidt af hvert (Kamera osv.). Da det vil blive nemmere for mig at have kameraet med mig rundt, uden at skulle bære på en ikke særlig fashion-like kamerataske. Så da jeg fik øje på denne fine Adax taske blev jeg særlig henrykt, da det er lige det jeg har gået og kigget efter.

Fortiden for jeg tiden til at gå med CFW. Blandt andet så sent som i dag har jeg været til et modeshow og CIFF showroom i Bella centeret (- Hvor jeg blandt andet har set Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Saint Tropez, Sparkz, Selected Femme, Secound female, Sand Copenhagen mm. -  2016 kollektionerne). Det er virkelig en skøn oplevelse at være med til sådan et arrangement, man får både sludret med en masse forskellige mennesker, og set en masse skønt tøj (Så man kan være lidt på forkant med hvad der bliver den nye trend :P). 
Det er så dejligt nemt at tale med folk til sådan et showroom (Og det kommer fra en der normalt er en ret genert type), at du nogle gange for lov til at øve dig lidt i dit engelske, gør slet ikke spor, da folk gør rigtig meget for at få en til at føle sig velkommen. 
Men nu skal det her indlæg heller ikke handle alt for meget om Fashion-event, det er der et andet indlæg der skal. ;)


English:

I have in a long time wanted a practical bag - So I could have camera, magazines, computer and things like that carried around with me. So I was very pleased when I found this fine bag from the danish brand Adax.

At the movement have The Copenhagen Fashion Week the most of my attention, as a matter of fact I have been to a Fashion Show and a showroom as late as today. The showroom had brands like Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Saint Tropez, Sparkz, Selected Femme, Second female, Sand Copenhagen - Just to name a few). I will of course one day in this week (Or the next) post some pics from the events.

6 comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.