Abercrombie & Fitch | Follow me around?

Skirt from Abercrombie & Fitch | Kimono from Dolls Paris 

Denne sommer bliver mest af alt brugt på afslapning, Sejllads, veninde-besøg,fotografering og selvfølgelig shopping. Jeg har absolut ingen planer haft det meste af sommerferien, og den næste del af sommerferien ser (Delvist) fortsat sådan ud. Den eneste uge der er fastlagt (Med hensyn til "spænende" aktiviteter) er den sidste uge af sommerferien, men jeg kan desværre endnu ikke afsløre hvad jeg skal der. Jeg kan dog godt fortælle  at det har med mode og bloggen at gøre - og at det er noget jeg ser meget frem til at opleve :P

Jeg arbejder desuden for tiden på at gøre bloggen mere personlig, eventuelt dele flere ting med jer fra mit liv, da jeg ved at det er meget efterspurgt. Af denne grund har jeg sendt mig selv lidt i tænkeboksen, og har besluttet at lade jer følge en uge i mit liv, her i sommerferien. Jeg har derfor fået fotograferet en del, så i kan godt regne med at der kommer et "Følg mig rundt" indlæg snart. 

English:
This summer have most of all been used to relax, sailing, friends and shopping. I had or has absolutely no plans at all for this summer. Except for one thing I shall in the last week of my vacation,
Unfortunately I can't share the plans with you yet. But I can tell you 2 things - The event has with the blog and fashion to do (and I'm so excited about it!).

Also I have worked to make the blog more personal,
possibly share more personal stuff or things there happen in my life.
So I had sent my self in the thinking-box, and came up with the idea to make a -follow me around- post. It will give you a good
impression of who I am as a person and what I like to do in my freetime (and so on).


8 comments:

 1. Can't wait to know you better;-) You look amazing in your outfit !

  ReplyDelete
 2. So beautiful!!!! Love it :)

  ReplyDelete
 3. Great look dear :-) xoxo

  NEW POST
  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2015/07/laganas-zakynthos-party-again.html

  ReplyDelete
 4. Love the outfit, so boho! Amazing!
  Would you like to follow each other on gfc and keep in touch? xx, Veni

  Style with Veni | Fashion Blog

  ReplyDelete
 5. Magic Style in This Post : Mysterious Girl in a Dark Nature with Far East Suggestions !!! Lots of Love !!!

  ReplyDelete
 6. Your pictures remind me paintings :)

  ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.